Sprutdagen 14

Hej!
Ingen mens kommen. Jag börjar bli lite orolig vart den tagit vägen?? Om inte sprutorna hjälper? Jag skulle ju börja med gonal-f i veckan men tror inte det blir så.. Jag ringde Sahlgrenska idag och hon sa att jag skulle ta ett grav test imorgon och har inte mens kommit tills onsdag då de ringer så ska jag ta blodprov och skicka in så får vi se om jag måste på VUL med. Kan vara ett mirakel som blivit till det får vi se imorgon annars ber vi snällt att mensen ska komma :) jag brukar ju ha en regelbunden cykel så.. Ha en fin valborg!


Sprutdagen 13

Vi har det bra på resan! Jag är lite orolig att det inte funkar för mig bara eftersom jag inte fått min mens än. Känns att den är på g och har typ gjort hela veckan så vi får väl se.. Hoppas det går bra för er!


Puh

Jag kan andas ut lite grann i alla fall. Jag fick gå till vårdcentralen och hämta ut sprutor och spetsar till slut. DE litade på mig att jag inte använde det till något annat haha. Fick exakt samma spruta men nålen va nån mm skillnad men det är bara ett par dagar jag ska stå ut! På onsdag kommer resten. Men kul att hämta ut 100 sprutor när jag behöver då typ tio... Jaja tur de inte kostar så mycket.

Nu laddar jag inför ledighet och minisemestern. Hoppas inte detta spöregn håller i sig bara det vore så tråkigt! Hade velat gå till frissan idag men nä det hann jag inte, får bli någon annan gång.


Sprutdagen 11

Elva dagar har redan gått snart helt sjukt. Tiden har gått både långsamt och sakta på något sätt. Allt känns hur bra som helst. Imorse försökte jag verkligen ta sprutan själv, men det slutar med att jag bara sitter och stirrar på nålen. Dock sprutade jag in själv men sen kunde jag inte dra ut den själv heller haha så tur jag har min fina man. Ikväll blir lite värre då har jag ingen som kan hjälpa mig, så vi får se hur det ska gå. Får väl ringa hem någon i akut om så blir fallet!

Igår innan jag gick hem ifrån jobbet hade jag mitt efterlängtade samtal med chefen. Alltså efteråt när man har berättat och pratat om det, vad löjlig man känner sig!? Helt sjukt. En stor sten lätta från hjärtat typ! Jag hade i alla fall fullt stöd ifrån chefen och min andra kollega som är produktansvarig här. Det kändes så bra, som att vi bara kom varann ännu närmare än vi redan är. Jag är stolt! Nu behöver vi inte hålla inne detta längre med skumma besök på Sahlgrenska, nu kan vi slappna av allihop. Ser fram emot fyra dagars ledighet nu på minisemester med min livskamrat <3


Sprutdagen 10

Nu hoppas vi på mens snart! Imorse gjorde det så sjukt ont av sprutan! Jag är nästan lite öm än. Vet inte vad som hände men det va inget bra ställe i alla fall!! Jag ska banne mig klara av att ta sprutan själv ikväll. Annars går väl allt framåt. Lite avis på vännen som har ÄP på måndag redan men snart är vi där med! Jag bara sitter här idag och väntar på att klockan ska ticka på så att chefen kommer tillbaka till jobbet och jag kan berätta för honom. Jag hoppas att det kommer att gå bra och att han accepterar det som händer. Jag menar vem skulle inte? Så ja det ska nog gå bra. Jag är så nervös att jag är iskall och har skit ont i magen, vet inte varför egentligen men det är väl en rädsla jag har att det ska skita sig med jobbet eller något. Det är ändå nu mer än någonsin det är viktigt med jobbet.


Sprutdagen 9

Så nu har det löst sig med vart det tagit vägen, receptet alltså. Det är skickat i brev form! Suck... Kanske då inte kommer hinna beställa hem tills på fredag så då får de ringa VC så jag kan få med mig ett gäng sprutor därifrån. Så himla typiskt. Borde varit en spruta, som Gonal-fen som bara är att dra upp o köra... Men det ska nog lösa sig! Ska sticka hem o kika posten snart så får vi se om det kan ha kommit.

Idag har jag i alla fall försökt att sticka mig själv men det gick inte så bra. Jag gör ett nytt försök ikväll! Jag ska fixa det. Om jag måste åka på utbildning i STHLM nästa vecka så måste jag kunna så är det bara!
Min chef har frågat mig idag och måste ha besked typ IDAG om jag kan åka eller inte.. Jag har försökt att ha ett möte med honom för att berätta vad som pågår, varför jag inte kan åka och vara med på en mässa mm. Så jag har mailat och bett om ett möte snarast så får vi se. Jag antar att jag måste berätta nu. Känns både bra och dåligt, eller inte dåligt men känslan är väl rädsla. Det ska nog gå bra.

Jag har köpt en ny cykel idag. Hej våren!


Irriterande!!

Ja det är bara förordet. Jag åker iväg på lördag och är borta fyra dagar vilket gör att jag måste få mer sprutor tills dess. Så efter att jag hade ringt igår skulle de skicka recept till mig. Åker till apoteket och ska hämta/beställa och nej de har inga hemma så måste beställas och något recept har INTE KOMMIT! Vad händer? Nu måste jag få tag på dem kl 8 imorgon så att jag kan beställa hem tills fredag... Annars får de lösa det bara. Hon på apoteket va ju ganska förstående ändå så hon sa att jag får hämta i så fall på VC eller något liknande så jag klarar mig. Men man blir ändå nervös. Mer vätska hade i alla fall kommit :)

Vi får se vad de säger imorgon OM jag får tag på dem!


Sprutdagen 8

Hej mina vänner!
Det är väldigt roligt att se att det finns några fina själar där ute som läser bloggen, trots att jag inte vet vilka ni är mer än ett par stycken! Jag får väl passa på att meddela att ni som hänger med mig lite på familjeliv får gärna skicka kommentarer och eran egna blogg hit, så jag kan ha koll på er med framöver. Jag ska nämligen lägga ner min familjeliv ett tag, jag känner att jag inte hinner vara inne så mycket och jag känner ibland en stress av allt som sker där. Endel forum är till stor hjälp men ibland sitter man och läser om allt möjligt.. Jag kommer såklart finnas kvar, men inte kanske så aktiv.

Denna vecka är mannen borta en del på kvällarna vilket resulterar i att någon annan kommer o hjälper mig med sprutan haha jag vet inte när spärren ska släppa! Kanske snart. Hoppas jag. Vecka 19 kommer jag nämligen inte ha hjälp på morgonen den tiden längre då mannen börjar nytt jobb! Så tills dess är  mitt mål i alla fall!

Hur går det för er andra?


Sprutdagen 7

Igår märkte jag ju att jag bara hade typ tolv små sprutor kvar vilket räcker till 6 dagar och det räcker inte långt.. Så idag ringde jag dem och bad om flera. Inget de kan skicka på posten så jag får hämta ut på apoteket och det är 100 st i ett paket. HUNDRA. Vad ska jag med hundra st till? Jag behöver typ max 25 st.. Jaja det blir nog bra huvudsaken är att jag klarar mig!

Annars går det som vanligt, sprutorna går bra och jag mår bra. Idag har jag haft lite ont i magen och illamående så jag tror kanske mensen är på gång i veckan. Hoppas vi så jag kan börja med den andra sprutan! Igår kände jag lite i magen med typ som när man har ÄL så skönt att något händer, tror jag iaf :)


Sprutdagen 6

Sprutorna går som en dans! Biverkningarna jag känner av än så länge är bara mest trötthet och ibland kikar den där rodnaden upp vid sticket, annars inget! Väldigt skönt. Jag bara längtar efter 2 maj nu så vi ser om mens har kommit bra och om jag kan få börja med andra sprutan! Sen är det nära.

Då har vi en liten update om gårdagens bravader för mig. Väl på väg till middagen prata jag med bästa vännen om allt som komma skulle (kanske) kändes sköönt att bara få prata med någon om det. Jag va så nervös ju! När jag kom dit stor syrran mm i dörren, och direkt redan såg jag en liten bula på magen. Shit. Blev lite stelt men också mycket för att jag va så uppspelt! De skulle ut på promenad (då hade jag redan gått en timma) så jag gick in men kunde inte slappna av så gick ut en timma tilll.. Ringde både bästis 1 och 2 och prata, tack för att ni finns!
JAg va ändå väl förberedd så när det kom efter middagen "sätt er ner lite.. jag tänkte på julen iår.." säger syrran och jag och den andra av systrarna bara kolla på varandra o sa -men skojar du eller!!?? men sen kom fortsättningen. "det är ju en hel vecka vi är lediga och vi kommer ha en bebis med oss också!"
Jag bara kände hur det lättades i hjärtat på något sätt. Klart jag blev jätte glad och ännu mer när det kändes som ett mirakel eftersom BF är på deras bröllopsdag :) Men inget jag kommer gå ut med än då hon endast är i v10 nu. Men det kändes så bra. Sen bröt jag ihop och tog med systerdotter o gick ut en sväng. Sen kom det tårar och gick från och till men jag är ändå så glad för dem. Jag fråga också vad de andra tyckte, om jag skulle berätta eller inte men ja klart du ska göra. Så idag har de varit här på fika och vi har öppnat oss och de förstod verkligen och de har några omkring sig som gjort samma sak osv. Kändes jätte bra. Jag förklara också att jag va lite nervös för jag inte visste hur jag skulle reagera men de hade inte märkt av något så jag fixade det nog galant! Så mycket tårar blev det idag med, men nu är vi nära och kanske är det så att vi får uppleva graviditeten samtidigt, vore häftigt! Jag får ändå ny energi också på något sätt. Det går skit bra med sprutorna och jag längtar efter ÄP trots att jag är lite nervös och det går skit bra med promenader och godiset har jag klarat mig från hela helgen! Jag kan inte mer än säga att jag är förbannat stolt över mig själv, och min älskade man.



Sprutdagen 5

Jag vet inte vad jag känner idag. Önskar jag kunde säga att det beror på sprutorna men det gör det inte. Dagen är här, då jag och resten av familjen tror att ena systern kommer kläcka nyheten att hon är gravid. Vi får se. Jag är skit nervös och har världens ångestkänningar. Hjärtat klappar och jag är nervös och mina händer och armar skakar. Vet inte om jag ska skratta eller gråta? Så himla löjligt jag vet ju inte ens om det är så? Men är det så så vet jag att jag kommer säkert börja gråta, och inget kommer hon förstå heller eftersom den systern inget vet. Skulle så gärna bara vilja berätta typ nu. Men kanske blir det extra jobbigt för henne då att berätta? Eller blir det jobbigare om hon får veta efteråt? Eller ska hon bara inte få veta? Som ni märker så är jag väldigt tankspridd idag. Jag hoppas att det bara är idag och inte fortsätter såhär, jag måste lära mig att slappna av och gilla läget som är. Annars blir detta en jobbig resa istället för en spännande och rolig tid.

Sprutorna går bra. Jag är inte alls nervös för dem längre vilket är en lättnat. Snarare att jag längtar efter att ta den så att tiden springer framåt. Men redan femte dagen och om lika många dagar kanske mensen kommer och sen får jag börja med Gonal-Fen :) Blir bra detta!


Sprutdagen 4

Hej och hå vad tiden går. Redan fjärde dagen idag. Det går som smort. Jag har inte vågat själv än, men jag bara drar upp och så är det bara köra så jag är rätt stolt! Kanske rädslan om massa stick o prover kan försvinna efter detta.. Hoppas. Känns bra i övrigt jag känner inte så mycket av det utom att jag är väldigt trött. Humöret vet jag inte imorse blev jag inte så glad när min man åkt iväg med mina nycklar men vem skulle va glad? Kanske att jag hugger tillbaka fort nu men jag är absolut inte på dåligt humör!

Well nu är det fredag och helg. Imorgon kommer syster och stannar över helgen, jag har fått en känsla av att hon är gravid... hmm.. Vi får se om det är någon nyhet som kläcks ;)


Hålla humöret uppe!

Jag har på väldigt bra humör! Hela tiden tycker jag än i alla fall. Och så kommer ordet...Men. Jag kan ändå inte låta bli att styra tankarna på annat. Visst annat jag är glad för men också ledsen fast ledsen är ändå fel ord. Svårt att förklara dessa känslor. Man blir glad av alla andra som man vet om och läser om i desar turer om behandlingar och ÄP och alla + hit och dit. Men nu börjar det kännas konstigt ibland när jag tänker på vännen. De ska redan få börja med sina andra sprutor vilket nog gör att de kommer ha ÄP nästa vecka eller v 18.. Vilket kommer vara två veckor innan oss, vi som egentligen hade beränat samtidigt. Hur kommer man reagera sedan? Om man bli avis bara för sådana här saker? Och jag vet att man inte ska jämföra men det är ju den där längtan i en som gör det.. Jag kan inte sluta tänka på om de får plus och inte vi.  Vad händer då? Hur reagerar man? Visst är man snart igång igen om man får minus hoppas jag men hur glad man än är för deras skull nu, för tro mig det är jag verkligen! Så kommer ändå känslorna upp. Jag ska försöka se det positivt ändå, vi kunde varit sena och inte börjat förän hösten, men vi hade turen som vi hade att det gick så här bra. Och nu är vi med igång och det är bara veckor kvar nu tills det är dax för oss också.
Slut på negativt nu. Nu kör vi. Tur jag o bästa har en bra dialog om detta. Annars hade det varit annorlunda.

Har ni några erfarenheter av sådant här beteende? Dela gärna med er.


Sprutdagen 3

Ojoj vad dagarna går fort, och ännu fortare hoppas jag att det går! För en timma sedan så ringde jag Sahlgrenska igen... Men hon är såå trevlig denna Linda, med sin goa göteborska. Att jag fick rodnad och utslag var en biverkning som kunde komma läste hon i fass. Skönt! Men imorse visa det inget så det kan komma och gå. Sedan tänkte jag igår på mina små flaskor med vätska att det är 5,5 ml i en och jag ska ta 0,5 ml × 2 varje dag vilket gör att dessa två jag har kommer räcka i elva dagar. Det räcker inte alls.. När jag är tillräckligt nedreglerad så ska jag ta 0,5 ml × 1 + gonal-F sprutan. Så ja det va bara för dem att skriva ut mer till mig!

Sen har jag o min vän pratat mycket om vart man ska ta blodprov osv. VC eller sjukans labb. Tur jag har folk nära mig som jobbar på sjukan som kikar upp detta vore jätte smidigt då alltid VC har så mycket att göra.. Kanske att man kan gå till gyn också om man ringer dit, borde gå eftersom de har gjort utredningen.
För Sahlgrenska spelade det ingen roll vart man gick.


Dax för frukost/fika på jobbet!


Yrsel

Det har jag ikväll. Yrsel. Jobbigt.. Men det är stress på jobbet och jag har inte sovit på tre nätter ordentligt. Så ja det är därför. Nervositet släpper lite med men spänningen finns kvar vilket gör att det är svårt att sova. Jag funderar mycket på allt möjligt, gör ni också det?
Jag ska snart krypa ner tänkte jag. Ikväll har min mamma varit här och hjälpt mig lite med sprutan när inte mannen varit hemma den tiden. Vi hade mysigt fika lite och pyssla. Sprutan gick jätte bra, mamma är utb inom vården sedan länge och har jobbat på akuten. Så duktig är hon! Dock fick jag utslag ikväll också men vi får se om det går över. Det släpper ju efter någon halv timma timma så jag tror inte det är någon fara.

Hoppas ni haft en fin dag! Jag tror på sommaren nu, har bytt däck idag :)



Ingen fara tror jag

Jag kan såklart inte hålla mig så jag ringde Sahlgrenska idag och hörde om dessa "prickar" och rodnaden som uppstod imorse. Men det va ingen fara. värre om det håller i sig eller börjar svullna i halsen osv för då kan man vara allergisk. Men hon trodde att nålen inte varit helt rakt in 90 graders vinkel så det hade kommit lite för nära under huden precis. Tur! Men nu ska vi va så noga, sa till mannen att nu msåte vi göra på detta sättet :) Eftersom det inte var några problem igår heller så ska vi nog fixa detta utan problem också. Jag ser ju inte hur han gör eftersom jag inte kollar på sticket jag gömmer mig hellre i tröjan... ;)


Sprutdagen 2

Gick bra igår kväll med, gjorde lite ondare på den sidan och sved lite mer.. Men imorse gick det kanon igen! Jag blir lite nervös och måste andras några djupa andetag innan sticket haha och kan inte titta så det där med att ta sprutan själv kan jag ju glömma ;) Mannen är superduktig i alla fall!
Dock hände något läskigt imorse. Efter allt va gjort och mannen åkte till jobbet så börja magen klia.. Bara på en fläck där sprutan togs. Sedan klia det och kom små röda prickar som va svullna men sen efter någon timma så blev det ok igen. Vet inte varför? Kanske de va luft som orsaka det? Eller att den inte gick tillräckligt långt in? Aja det är bra nu iaf och tror inte jag behöver oroa mig.

I eftermiddag efter jobbet blir det promenix med bästa vännen, Länge sen nu saknar henne så! Det börjar ta sig i vår process :) Och ikväll kommer mamma en sväng.

Idag kör jag nya livet utan godis. Vi får se hur det går. Det gick förut så varför inte igen? Man kan få ta på lördagen eller fredagsmyset. Men o andra sidan finns det knappt något gott godis längre så vi får se helt enkelt!



Sprutdagen 1

Shit va nervös jag va imorse. Jag har ändå lyckats sova gott men vakna när mannen gick upp och kunde inte somna om. Tänkte. Vred o vände. Kollade på sprutan. Ropa på mannen som fick komma o bara hålla om mig lite. Jag fattar inte hur spruträdd jag är! Jag trodde inte det.. Den är så liten liten men jag tror ändå det värsta. Börja dra upp sprutan o blev fel o luft i herregud tiden tickar ju med mannen börjar sju kl va väl halv.. Till slut går det bra. 0,5 mg uppdraget och redo. Jag grät i en kvart ungefär och höll i den själv, men nej det gick inte. Halv la mig i sängen och höll nattlinnet över ögonen och tog djupa andetag. Mannen klämmer ett grepp på magen o vips så är det klart. Sved lite bara. Kändes inte ett dugg annars. VA? Varför är man så mesig.. Kommer säkert bli samma ikväll och imorgon och nästa dag men jag fixar det nog.

Svet till någon gång mer efter men sen har jag inte känt något än så länge. Och hoppas det fortsätter då :)
Nu är vi igång! Gött!!


Igång!

Nu är det gjort!! Återkommer!


Laddar

Då har jag laddat upp inför morgondagen. Vi hörs då!


12 timmar....

...kvar tills det smäller. Om jag börjar bli nervös nu, vad är jag inte då imorgon!? Men jag har ändå positiva tankar. Jag längtar så efter att få se ett alldeles eget starkt och fint plus. Vårat. Något vi kämpat för. Men nu får vi ta en dag i taget och lyckas vi inte första gången så kanske andra eller tredje :) Vi får försöka hålla modet uppe. Jag hoppas det är lindrigt så jag vågar ta sprutorna själv sedan.

Blev lite orolig idag. Min chef sa till mig att jag ev måste åka till stockholm för en liten snabbis utbildning inom två veckor. Hur tänkte han där? Vi går snart live med nya företaget och det kommer sådanahär saker nu? NEJ jag har inte tid med sånt där! Vem ska då hälpa mig, kommer ju dö om jag ska sova på något hotell och va ännu mer bitter om jag nu blir det. Nä vi får se. Kanske finns det en lösning. Kanske inte. Då måste jag berätta...

Dessa tolv timmar. Undra om jag kommer sova något..


Kollegan.

Vi är ju ett par kollegor som jobbar ihop, en ganska liten avdelning där vi delar med oss av det mesta. Vi har fått tillökning och allt är superbra! Vi är ett gott gäng där ingen är bitter heller utan allt flyter på. Och så var det det där med att berätta om IVFen. Jag har valt att vara tyst om det, tills nu. Jag har varit ute på en liten kort lunchpromenad med en av kollegorna och där med berättat för henne vad som komma skall. Varför jag inte kanske kommer kunna vara med på mässan vi ska ha v 21 och att jag imorgon börjar ta sprutor och kanske där med får ett risigt humör, vad vet jag. Det är på allvar nu och snart igång så det känns väldigt skönt att jag berättade. Jag kände mig modig. Men ändå hade jag lite gråt i halsen. Det kommer bli bra detta. Jag känner mig redo och det är skönt att ha någon att prata med även på jobbet ifall det skulle vara något.
Jag vet inte hur jag tänker om att berätta för de andra, eller iaf för chefen. Ska man berätta nu, det är ju ändå minst 4 dagar till som jag behöver åka ner till göteborg så han inte undrar vad man sysslar med. Eller ska man vänta tills v 20, eller kanske tills man får + eller -.. Jag vet inte. Vi får se, det kommer när det kommer.

Idag går tankarna till J som börjar spraya idag, spännande :)


hormoner

Som vanligt försvann mitt inlägg.. Är kanske inte blogg så bra att ha? Vad ska man ha?
Jag har i alla fall sjukt mycket hormoner i kroppen.. Jag vill äta hela tiden. Helst kakor. Jag bakar mer än vanligt nästan varannan dag... Sen smakar jag o sen fryser jag in, tar med till jobben eller så ger jag bort det. Min nya drog är kiviks pärondryck. Jag är ovanlig trött hela tiden. Jag sover gärna länge, vilket jag ADLRIG gör annars. Man kan nästan tro jag är gravid. Men hur ska det bli sen om det redan är såhär nu? Knasigt. Kanske har det varit för att jag haft ÄL. Eller för att starten närmar sig och jag är nervös. Kanske blir det tillochmed bättre av att få mer hormoner? Vi får se. Snart är det dax. En dag kvar. Jag måste ringa BM imorgon fö en sista koll på att allt blir rätt. Kommer få gå upp mycket tidigare än vanligt, just för att också samla mod för det måste ske direkt eftersom mannen måste till jobbet. Men vi kommer fixa detta. Det vet jag. Du och jag.


ooh

Nu är det bara helgen som säkerligen kommer gå SÅ fort. Sen är det måndag. Det innebär att den natten från måndag till tisdag kommer jag säkert va skit nervös och inte kunna sova, men vad gör det när det är då hela processen börjar! Det är så roligt att jag har lite koll på några som börjar samtidigt som mig.. någon dag emellan bara. Vad gör man utan familjeliv.se? Jag hade nog gått under av frågor och funderingar.. Fast jag kan ändå inte låta bli att tänka på när BM sa i tisdags att man verkligen INTE ska läsa på nätet om vad andra skriver.
Men man kan väl läsa iaf ;)

Trevlig helg!


Försvunnet inlägg + besök!

Jag skrev ett låångt och djupt inlägg i måndags.. Mend et försvann. Kanske va lika bra för de va rätt deprimerande när jag tänker efter... Jag hade en svacka. Bröd ihop totalt.. Vad ville jag? Va jag redo? Vad ska hända? Ja jag hade väldigt mycket negativa tankar... Men nu är jag på spåret igen! Och glad! Fast nervös.

Igår va vi på Sahlgrenska och hade en liten träff om sprutor och annat. Jag va SJUKT nervös över hur sprutan skulle se ut som jag ska få ta och börja med nu nästa vecka.. Men jag kan andas ut. Den va inte alls stor och spetsen va som spetsen på pennan :) Vi fick aldrig testa den på mig, men man fick prova dra upp och känna på allt. Mannen kommer fixa detta galant, ingen tvekan. Jag kände även med att ja, det kan hända att jag också fixar det sen när vi kommit igång på riktigt! Mannen kan hjälpa mig på morgonen då jag nog kommer va sjukt trött med men på kvällen kanske han har sin träning och jag behöver ta den så kanske fixar jag det iaf!
Vi fick med oss en liten snygg nessesär hem full med sprutor o spetsar och kanyler. Great!
Vad tycker ni om era sprutor ni som har sprutat? Det sköna med sprutan är att man bara behöver ta morgon och kväll och inget vid lunchen. Sen har vi fyllt i dagboken lite mer om sprutningar, blodprov och pratat om ultraljud. Ju närmare vi kommer desto mer frågor kommer komma igen om allt de där med ÄP o läkemedel.
Nästa steg jag kommer ha kontakt med dem är den 2/5 då de ska ringa o checka av om mensen kommit och är som den ska.

Hade såklart en lapp med andra frågor också såsom samlag under tiden, morfin o stesolid vid ÄP, äta före ÄP, vitaminer, zink för mannen, osv... Fick väldigt bra svar iaf hon va så himla trevlig!! Minns inte riktigt namnet nu men efternamnet var Borg eller Berg. Lite äldre var hon.

Har också funderat mer och mer på det här med att berätta på jobbet. För var dag känner jag starkare för att vilja berätta för en av kollegorna, så jag har någon att prata med och kanske få ut ett o annat till. Hon är lite äldre än mig och har två barn själv som är runt 10, vilket också underlättar att hon faktiskt gått igenom två graviditeter och kanske kan komma med ett och annat tips sedan om så blir fallet för mig med.

Känns nu när jag skriver att jag är på bättre humör i alla fall. Mannen va bra orolig och trodde inte jag ville längre. Men hej o hå här kommer vi!!


Helt sjukt kul !

Att börja dagen med att läsa i min fina väns blogg att deras möte gick hur bra som helst och att hon börjar spraya EN dag innan mig! Det är sjukt! Och så roligt! Jag är så glad att ni fick börja så tidigt jag trodde nästan ni skulle få vänta lite med ååh vad jag jag blev nu, Det innebär att vi kommer följas åt hela resan! Förutom att du ska spraya och jag ska spruta så blir allt nästan samtidigt, beroende på blåsorna då..
All lycka till er J <3 We can do it!

Tjohoo vilken bra dag nu längtar jag så! (som om ni inte redan visste det...)
11 dagar kvar (men vem räknar ;)...) tills jag vaknar upp nästa morgon och ska börja med sticken. Äntligen!



Trött..

Igår va jag på ett träningspass, så skönt! Men det va ett tag sen nu. Efter jag varit sjuk har jag inte varit kry alls, snuva hit o rinnande ögon dit.. Men äntligen är det igång igen! Har nästa pass bokat på söndag men jag hoppas det kan bli något mer innan dess, beror på öppetider i påsken. Tänk att det redan är påsk, tiden går så fort jag tyckte nyss det var jul! Men det gör absolut inget. Men idag är jag så trött. Jag gick upp rätt sent mot annars men det gick det också, men ikväll blir det tidigt i säng. Skönt att det är som en torsdag idag och snart lite lång helg! Ikväll kommer min söta systerdotter till oss, vi ska bara mysa ikväll o spela tvspel som hon älskar ;) Hon är riktigt duktig med! Det ska bli mysigt. Mannen är iväg på match med fotbollen så vad passar inte bättre då än en liten tjejkväll!

Ska försöka få tag på dem på Sahlgrenska idag o höra lite om vad vi behöver förbereda oss på till tisdag och om jag ska ta med något av det jag hämtat ut. Jag har förberett en himla massa frågor som dyker upp så det är väl bara börja rabbla upp från listan när vi är där! Haha de kommer säkert skratta åt mig..

Hoppas det går bra för er alla, jag blir så glad när jag läser era bloggar om att ni får se hjärtslag och små "bönor" i magen. Jag längtar.

13..

nu är det bara 13 dagar kvar sen är det dax.. Jag måste dock verkligen kika upp med dem på tisdag hur det är med tider osv. Eftersom min man ska sköta sprutorna så kan det vara lämpligt att det är ex 6.30 och 18.30 det bara måste passa in på morgonen och sen måste det passas in på hans träningar med. Annars får mamma lite att göra på kvällarna när inte han är tillgänglig ;) Eller så går det så bra att jag kan fixa det själv sen! Vi får väl se. Jag börjar mer och mer tro på oss, något slags mod börjar krypa fram och jag börjar faktiskt förstå vad vi gör och vad som hända skall. Jag tror inte riktigt jag har förstått allt innan, men nu klarnar det för mig.

Nervös.
Spänd.
Förväntansfull.
Full med hopp.

Thats me!


Nedräkning

Jösses vad tiden rinner iväg! Det är så underbart! Jag fyller dagarna med jobb, fina kollegor som lättar upp allt och mycket skratt blir det. Försöker fylla tiden med vänner, leenden och solsken! Mycket kramar och pussar. Jag har börjat om känns det som. Jag har bytt liv. Fått nya uppfattningar. Kan det bara vända såhär eller är det vårkänslor som spökar? Jag känner mig lycklig! Vi kanske är på väg att bli gravida!! Jag har nog inte förstått ännu vad det är som ska ske. Men vad som än händer, har jag nu börjat nedräkningen... Imorgon om en vecka ska vi till Sahlgrenska och sen efter en vecka till så börjar det. Jag kommer inte ens kunna sova tror jag natten till den 17de. Det kommer pirra hela tiden. Jag kommer vara nervös över vad jag kommer känna och hur jag kommer må - reagera. Nervös inför smärta. Men jag vet att min fina make kommer göra detta utan problem! Jag litar på dig fullt ut mitt hjärta, mitt allt.

Tack för era fina kommentarer och ert stöd med. Vad vore man utan några som går igenom samma process? Det gör så mycket att bara få veta att det finns faktiskt fler som delar samma tankar som jag.


RSS 2.0