Bara väntar nu

Ja nu är det ett sånt där stadie då allt närmar sig och vi bara går och längtar och väntar på att få sätta igång. Ibland kan man tänka gaah varför tog vi inte dag ett!!! Men jag hoppas tiden rullar på ändå. Snart har ju redan hela juni gått så snart är väl juli förbi också.
Annars är allt bra. Jag har lite mycket på jobbet osv... Vilket gör att jag också blir lite stressad, och ju mer jag tänker på det ju mer tänker jag att jag inte vill stressa o mer stressar man... Konstigt det där. Men klart man inte vill må sämre nu och även "sabba" allt som har med alla chanser att lyckas bli gravid. Jag har haft lite molande värk i magen o lite sträckningar sådär men vi får väl se om mensen dyker upp eller inte.
Ang ivf denna gången ska jag vara mer förberedd och även ta hand om mig själv. En underbar människa på familjeliv gav mig fina råd om att bara vara, ta hand om kroppen och våga tro på "må bra hormonerna" i kroppen, läsa en bok o ta lite ledigt. Våga tro på att det faktiskt fungerar. Skönt att jag kommer ha semester kvar att ta ut då också! Vägen dit är snart slut, äntligen. Jag hoppas så att det är vår tur att få behålla ett mirakel <3
 
 
 

Trött

Jag är så hemskt trött igen. Hela tiden. Jag vill bara sova. Jag fråga min chef idag om jag fick ta semester nästa vecka eller i alla fall ons-fre för att spendera lite tid för mig själv och koppla bort allt jobb, andra kollegorna måste också lära sig att vara utan mig. Jag har en sån där lite halvjobbig känsla idag. Då jag är så less på att vara trevlig hela tiden. Jag är alltid andra til lags eller vad man säger. Jag tänker på mig själv sist av allt. Det måste jag ändra på. Vet inte hur men detpå något sätt måste det gå. Vi alla vet väl att inte ta hand om sig eller bara vara stressad hela tiden kan också leda till att man har svårt att bli gravid så jag ska i alla fall ge det en chans.
 
Monitorn har gått väldigt bra denna månaden ett toppen verktyg för den som försöker där hemma själv. Klart vi hoppas på ett plus men om inte så är jag glad att jag fått prova den!
 
Annars är det stor längtan tills slutet av juli då vi sätter igång med sprutorna igen :) vår bebislängtan är så himla stor nu. större än störst!
 
 

Snart så!

Ja visst vet ni monitorn är ju i full gång och idag var första dagen det visa en stapel mer alltså 2 st :) det innebär att det är lite mer chans vid de dagar då ÄL börjar. Men jag hoppas att den starka ÄL dagen blir på onsdag eler torsdag då min fina make är hemma i sverige igen och i min famn! Ska bli spännande att se hur den funkar oså efter denna ÄL! Om det blir ett mirakel eller inte - det återstår att se!

Hoppas det går bra för er alla <3



Ensam

Ensam hemma. Tomt. Ledsen. Full av längtan till en växande mage med vår fina skatt <3
Jag tycker det är dax för ett mirakel till. Verkligen.

Monitorn är i full gång jag är väl på dag 10 idag. Än så länge visar det bara att jag har låg fertiliitet. Men det kommer väl om några dagar. Förhoppningsvis är den bästa dagen på ons eller efteråt när mannen är hemma på säker mark igen. Jag längtar efter dig.

Blir nog lite kvällsmat nu, ute i stugan med familjen. Jordgubbar, mjölk och flingor. Mums!




Förvirrad

Nu har jag gått och blivit sådär förvirrad igen. Jag ringde ju BM i torsdags och berätta att mensen kommit och hon skulle höra av sig ang om det blev CD 1 eller CD 23. Hörde inget av henne så idag ringde jag in själv och fråga hur det ligger till egentligen, vad ä rätt vad är fel? Såklart finns inga rätt och fel men denna BM visste inte heller vad som var sagt eller varför jag skulle få 1 istället för 23.. Men hon berätta att det fanns större risk att få cystor på dag 1 och det är ju mer personer som inte har egen ÄL eller väldigt oregelbunden mens som brukar börja då, men att för min del spela det ingen roll vad jag ville välja. Eller är det så att mensen kommer krångla nu efter missfallet?? Man brukar annars då vänta in ÄL och sedan köra igång för att få en blödning efter ca 10 dagar när man börjar på 23. Så ja herregud till slut ringde hon tillbaka i eftermiddags i alla fall och jag fick välja helt själv om jag ville börja på 1 eller 23 och vilket då blev ÄP v 33 eller 35. Jag har semester 31-33 så perfekt det hade varit att börja på 1 men jag valde ändå 23.... Nu vet jag inte om jag ångrar mig eller inte? Känns bra men åh denna längtan gör en galen... + att jag på senare tid bara blivit mer deppig om allt med missfallet.. Jag bara önskar h-n ville stanna kvar hos mig/oss och att vi snart hade gått in i v elva.... :'(

Nä jag valde 23. Jag väljer 23. Jag är nog nöjd. Tror jag. Kände att jag har ändå lite starkare sprutor, behöver då inte spruta så himla länge som jag får om jag väljer 1 och jag kan ta att det tar två små veckor längre tid. Det var ändå 23 som var menat för oss när vi börja så det känns mer rätt. Ska vi sätta punkt där tycker ni? Mycket tjat nu...

Har ni åsikter eller erfarenheter så återkom gärna med det, jag är öppen för allt!


Övrigt mår jag bra. Är inne i lite svackor då ang detta med längtan o missfall osv... Men man får ta en dag i taget o ser det man faktiskt har idag. Och jag är i full fart med monitorn så såklart hoppas vi att vi inte behöver oroa oss för massa sprutor och veckoplanering :)


Myser

Idag myser jag mest. Mannen bygger på ett trä däck som snart står klart, jag servar med mat och fika. Resten av familjen finns också här ute i stugan, ganska mys när alla är samlade men också mycket åsikter och intryck. Mycket snack om bebis och vad som komma skall. Vi får inte så mycket uppmärksamhet längre vilket leder till att jag heller inte ger så mycket tillbaka. Ganska ovant, men jag orkar inte lägga på den där charmen på skalet längre när jag inte är den jag är i så fall. Jag har även varit ärlig och sagt att vi känner oss utanför och inte med i gruppen när vi är allihopa men det verkar inte vara någon som lyssnar eller förstår men vi får väl se. Det går så långt det går.
Det har regnat och varit soligt om vartannat idag och jag har legat här ute i vårt lilla krypin som för tillfället blivit väldigt hemtrevligt. Varmt och skönt ska bli så gosigt att sova här äntligen inatt. Bara jag och min man. Få hålla om varann i vår lilla 120 säng... Nästan ett år sen vi sov här ute. Bröllopsnatten. Underbara minnen.

Jag hörde inget ifrån BM igår så hon ringer väl på måndag antar jag. Jag hoppas ännu att jag ska få börja på CD 1 men bara för att jag vill det så blir det väl CD 23 istället... Det återstår att se.

Lite trist att jag valt att vara anonym... Jag skulle gärna annars dela med mig av instagram - min nya drog haha. Eftersom jag lagt ner facebook är instagram lite mer jag - lite mer personligt med bilder. Men om någon är intresserad eller har instagram själv kontakta mig gärna så kan vi följa varann! Roligt att se människor även utanför IVF svängarna...


Nu blir det nog en promenad och en film. Och jordgubbar....


Mens

Yes. morgonen började med mens. Både skönt och inte skönt. Världens mensvärk, vilket gör att jag gick hem och jobbat hemifrån idag. Men strax efter åtta idag ringde jag till Sahlgrenska och fråga hur vi gör nu. Jag är inbokad på ÄP v 33 så himla skönt det är under min semester allt kommer att ske vilket är så skönt att slippa ta ut all komp osv. Men jag trodde denna gång att jag skulle börja spruta på CD 23 men BM läste att jag ska börja spruta på CD 1. Hur funkar det då tro? är det någon som fårr börja direkt på mens dagen? Varför gör man det och vad är skillnaden då? Vore ju kanon om jag började på första dagen då räknas det också mer jämt med att köra v 33 annars kanske det  blir v 35.. så ju tidigare desto bättre :) Här ni någon koll om detta så hör gärna av er.

Det blir annars samma som sist, suprefact att börja med sedan gonal f och sedan resten som jag nu inte minns namnet på.. Men det blir nog bra får vi tro! Hoppas det fungerar bra denna gång och ja jag ska ta ett gravtest innan jag börjar med sprutorna denna gång haha ;)

Vi har också idag då satt igång clear blue monitorn! Ska bli jätte kul att se hur den fungerar :) Idag skulle man bara starta den och regga att det är första dagen i mensen. Så ska den nu sättas igång varje dag på morgonen innan man går på toaletten ifall den visar att man ska kissa på en sticka och då ta ett typ ÄL test. Spännande ska det bli med!

Hoppas det går bra för er <3


Länge sen.

Jobbigt det är när man skrivit ett långt inlägg och det försvinner.... Men men börja om på ny kula, fast man säkert kommer glömma hälften! So what. Bättre med lite då kanske, än att strunta i det alls.

I alla fall, så va det väldigt länge sen nu. Det är sådär i livet igen då allt bara går så himla fort och man har tusen saker att göra runt om. Tiden springer iväg och jag mår bra. Jag går fortfarande i väntans tider om att mensen ska dyka upp efter vårt lilla mirakel inte ville stanna hos oss längre, så vi kan få ett datum på att köra ivf igen. Eller om det har blivit ett litet mirakel till efter missfallet men det tror jag inte. Nu när jag vet hur det känns att vara gravid de första veckorna i alla fall så har jag inget nu som jag känner igen mer än att jag är förbannat trött. Hela tiden. Men det verkar alla andra också vara så det är nog så.

För övrigt rullar det på. Jag har fortfarande inte ätit bröd, chips kunde jag DÖ för igår så tog ett par st, typ 7st men gud så hemskt det var så det va väl bra... Jag har inte gått ner mer än, vad jag vet jag orkar inte väga mig jämt då tappar jag motivationen men det känns ju bra i alla fall. Träningen går hyfsat. Två dagar i veckan än så länge + lite promenader som jag försöker göra dagligen.


Jo just det. Något lite mer större händer faktiskt. Vi har börjat buda på ett parhus så hoppas det går bra för oss :) Sedan kanske jag ska byta jobb till hösten också men vi får se hur det går med de planerna!


Hur går det för er alla? Update!


RSS 2.0