Emmaljunga

Det blev en emmaljunga förra veckan. Jätte nöjda!


Oro

Jag har kommit i en oro fas igen. Jätte jobbigt.. Hela morgonen har jag legat o varit i oro tankar om att vår bebis inte har det bra där inne.. Jag är ju inte så långt än som till att kanske kunna få känna sparkar hela tiden o länge. Jag känner något då och då och mest på kvällen. När börjar man känna mer regelbundet? Så man kan få trygghet? Gillar inte sånna här dagar jag vill ju vara glad o ha det bra...
Man känner också nu efter. Tror magen är mindre osv.. Konstigt egentligen vad hjärnan kan göra!



Skitsnack

Just nu kan jag inte beskriva hur mycket jag längtar tills februari när jag kan gå hem o bara njuta (hoppas jag). Än så länge mår jag ju så himla bra så ibland undrar jag om det är något fel på mig eftersom många andra jag känner o har omkring mig mår så himla dåligt.. Men nä jag ska nog abra vara väldigt tacksam att jag har det som jag har det än så länge.
Annars är allt som vanligt. Sova äta jobba.... Lite fikamys med en vän då och då men det är ofta kvällar man inte orkar. Men ändå springer tiden iväg. Dock är det inte så konstigt att jobbet gör mig trött. sitta/stå vid samma plats nästan hela tiden. Skriva o greja på datorn, koncentration. Inte mycket luft för mig inte! Måste börja ta mer micro pauser... Sedan skitsnacket. Varför hamnar jag alltid på jobb där det är såhär? Skitsnack runt om alla hela tiden. Herregud personer finns ju HÄR helt levande varför kan man då inte prata med dem? Mig tex? Istället för att gå bakvägen och säga att jag snackat skit som jag inte ens har? Jösses ta reda på faktan innan ni skvallrar till chefen.... Om jag kunde sjukskriva mig för inre stress och utstötthet skulle jag verkligen behöva göra det nu.


Spark!

Igår skämde vi bort oss på spa. Mysigt. När vi efter ett antal bad i jacuzzin (utan bubblor...) tog en smoothie i relaxen så hände det. Det gick liksom inte att ta fel. Bäsen sparka till. Till o med så maken kände! Häftigt!! Det kan man kalla lycka <3


Lite ledighet

Äntligen får jag lite ledighet kommande vecka. Vi åker till Göteborg/Kusten i helgen ska bli så kul o komma iväg lite. Söndagens eftermiddag tänkte vi åka till ullared en sväng o se om vi kan få något billigt handlat, passa på lite medans man är smidig och orkar! Veckan som kommer ska vi på lite julmarknad o känna lite på känslan! Vi ska på dags spa och träffa nära och kära helgen efter. Det kommer bli en bra vecka nu! :)
Magen har växt mycket bara sista veckan, känns mysigt! Den är mer än välkommen!


RUL

Igår va vi på RUL! Äntligen! Men ja vi hade ju från början velat veta kön men sista veckorna blev omtänkta så nä nu vet vi inte! Lite ångrar man sig ibland... För man går och vet att hon vet. Men inte vi. Fast jag tror det är en pojk! En liten benjamin ;)
Allt såg bra ut med armar o ben o rygg o allt! Skönt. Jag som varit lite orolig pga lite stress på jobbet.. Den kommer o går så ska försöka jobba lite hemifrån i veckan. Jag vill inte ta några risker.
Blir skönt nästa vecka då jag är ledig 3 dagar o vi ska åka på spa dag o fira lite min födelsedag <3 jag o hjärtat. Passa på att skämma bort oss lite nu!


Mys

Här myser vi :)


NÄL

Det lär bli näl! Jisses vilket bra ställe! Allt jag behöver precis där. På samma ställe. Jag kan inte bli mer redo! Får se hur vi gör med Skövdes träff men kan vara kul att jämföra.

Snart mitten av veckan. Längtar till måndag. Sen veckan efter då jag är ledig måndagen torsdagen och fredagen. Blir nog inga problem att jobba tis ons ;)

Allt är fint annars. Mage ser ut som bebismage o är trött ännu. Idag köpte jag olja till magen får vi se hur det är. Enda som känns tungt nu är jobbet. Stressen. Inre stress som gör magen orolig. Vad gör man åt det? Jag tar det lungt oså men annars då? Vill inte föra över något till älskade miraklet...


RSS 2.0