Moster igen!

Idag blev jag moster igen! Underbart. Nu längtar man ännu mer såklart!
Vi var hos barnmorskan idag o allt såg bra ut! Alla värden och kurvan var perfekt. Inget extra järn behövs. Än. Skönt! Nu ska jag ta igen mig med en sväng vid tv innan natten kommer. Hoppas på bättre sömn i natt då jag vakna en hel del av allt regn...


Hoppas ni mår bra!


Små små kläder

Igår spendera vi sen eftermiddag och lite kvällen hos ett par mycket goda vänner till oss. De har två små liv och nu kunde vi få ta över lite små små kläder till vårat lilla mirakel! Hur bra som helst! Blev ett par plagg, en babybjörn och en jätte bra overall som vi kan ha på vägen hem från BB. När vi kom hem och jag la in kläderna i byrån kändes det så otroligt mysigt. Tänk att snart får vi tvätta det där fina vi har fått och köpt, lägga in i bebisens byrå, hänga upp på små galgar. Vad verkligt det blev!

Samma som nu när man sitter och tänker på tiden. Det går fort nu. På måndag börjar min vikarie och om bara 7-8 arbetsveckor kommer jag att gå hem. Eftersom jag ingen sjukskrivning fick eller kommer att få så får vi se om jag plockar hela dagar eller om jag bara plockar några dagar och jobbar halvtid. Hur som helst så kommer det bli så bra!

En liten fundering ni kanske kan hjälpa mig med... När måste man börja anmäla till FK de dagar man vill plocka ut FP?


Längtan

Många inlägg förut har handlat om så himla mycket längtan. Nu är vi här, på riktigt. Det är inte lång tid kvar. Vi längtar så mycket efter dig där inne! Vi har så otroligt mycket att vara tacksamma för! Att få ett besked att inte kunna få barn själva till att två år senare lyckas helt själva. Ett mirakel. Jag kan inte känna annat än total lycka.
Som en kväll som den här. Att ligga här i soffan och se hur magen rör sig utanpå. Att mannen får känna ett liv där inne som aldrig kan ersättas av annat. Vilka känslor. Jag älskar det!!



Nu så!

Nu börjar det hända grejer! På måndag börjar det en ny tjej hos mig. Spännande. Jag hoppas det går bra att lära upp nu så vi kan dela lite sysslor och att jag sedan får lugn o ro och kan gå hem med gott samvete! Det kommer också börja lite annan ny personal hos oss, så nu händer det lite grann som kanske kan göra att jobbet blir lite roligare och lättare att komma till framöver!
Jag fortsätter mina besök hos psykologen nu en dag i veckan, så otroligt gott att ha någon i ryggen med alla förändringar jag håller på att göra med både mig själv och jobbet! Ett mål varje vecka. Jag träffade läkaren igår och det blir inte någon sjukskrivning dock har jag mycket att jobba med när det gäller mig själv och mitt sätt att vara. Och jag kan bara säga att dagen har gått jätte bra så jag tror på detta nu! Så får vi se i januari hur länge jag jobbar!
Tänk, man tycker tiden går fort, men ändå sega dagar på jobbet. Men det är faktiskt bara 7 veckor kvar på detta året. 1½ av de veckorna är jag ledig. 1 vecka har snart gått. Ja kanske finns det lite hopp trots allt!


Väntan

Det var ingen uvi. Skönt. Igår hade jag möte hos psykologen på MVC/BVC och det kändes hur bra som helst. Mycket tankar märker jag nu när man fick en reaktion från någon tillbaka. Intressant.
Idag sitter jag nu och väntar på att BM ska ringa så jag kan boka läkartid. Så får vi se sedan hur det slutar.

Fick ur mig en hel del på jobb också så nu på fredag ska vi ha hit en tjej på intervju! Tror min chef börja fatta att det faktiskt bara är två månader kvar tills jag ev går hem. Så jag hoppas det börjar hända lite saker här med! Kommer även anställas annan ny personal så ja det kanske är det som behövs för att kunna också orka med att jobba, för inners inne vill man ju inget hellre än att jobba så länge som möjligt!

Hur gör ni, vad är era funderingar kring när man ska gå hem, FP, GP, sjukskrivning och sånt där annat bös? Dela gärna med er!


Huuha

Ja här händer allt och inget. Börja med förra veckan att jag fick lite ont i magen och visste inte vad det var. Sammandragningar? UVI? Växtvärk? Ja jag vet fortfarande inte. Fick komma in och lämna prov - visa negativt - skönt. Men vad är det då? Jaja det är bättre men kommer och går. Man är orolig för allt möjligt. Det närmar sig med förlossning, gå hem från jobbet och bara där är det en stor klump för mig - vem ska ta efter? Jag har ingen aning. Mycket psykisk stress känner jag och har gjort ett tag. Så när jag prata med BM igår kom vi fram till att det kanske vore skönt att få prata av sig lite med någon så idag ska jag träffa en ny psykolog som har börjat på MVC/BVC så det ska bli skönt och faktiskt roligt att ta ett nytt steg och se vad det kan leda till!
Jag har funderat en hel del sista tiden på när jag vill gå hem och hur man ska planera det hela. Funderingar om sjukskrivning ifall det är så att jag ska gå och ha ont i magen bara för att jag inte mår så bra på jobbet, nä det är inte rätt. Kanske räcker om jag bara får ta hand om mig själv o släppa jobbet ett par veckor? Så kan jag komma tillbaka o köra ett sista race sedan innan det är dax.. Annars om det inte blir bättre och att lösningar hittas så får jag väl ta ut lite dagar och gå hem i januari. Det är planen vi gjort upp än så länge och det känns ok!

Jobbigt med FK tycker jag allt är så himla rörigt! Men det kommer väl den tiden också då man faktiskt börjar förstår det med :)

Nä nu ska jag sluta klaga, annars mår jag ju rätt bra jag är trött och tjostig jag orkar inte så mycket men äh jag klarar mig nog! Magen växer, jag känner mer o mer av bebis så det är lycka bara det!


RSS 2.0