v 12

Idag går vi in i v 12, om jag går efter min räkning. Annars är det v 13 redan på torsdag om vi går efter BM. Men nä jag känner mig trygg i min räkning efter första UL. Jösses tiden springer iväg. Skönt men också pirrigt och spännande. Äntligen är veckan här som kan få skynda på lite så man kan vara en aning tryggare sedan. Och kanske få börja berätta för en och annan vän. Mysigt.
 
Jag mår hyfsat nu. Mår illa till och från och är mycket känslig än för dofter... Jobbigt. Idag bubblar det runt i magen väldigt mycket, det knör väl på tarmarna! Jag har fått köpa byxor med mudd tidigt så de används för fult. Men går gärna i legging och klänning än ;)
 
Det är så underbart att hösten är kommen. SOM jag har längtat! Kyla, mysiga kvällar med varm choklad och en film under filten med tända ljus... Längtar till julen nu.
 
Har haft en tanke på att jag borde kanske byta namn på bloggen.. Det stämmer ju inte direkt längre. Vi får se, men då säger jag till och hoppas ni följer med :)
 
 
Hoppas ni mår bra fina vänner.

Magiskt!

Jag har varit med om något magiskt! I fredags fick jag komma in till spec MV och göra ultraljud för att se så det såg bra ut eftersom jag va lite orolig.. Och där låg jag och fick se vårt mirakel ligga o sprattla <3 vifta med armarna och gosa runt :) helt otroligt. Bebis låg lite inåt med rumpan så fick inget exakt mått men vad gör det :) snart in i v 11 så är det bara två veckor kvar tills man kan slappna av lite mer.. Magen växer lite nu börjar det synas. Mysigt värre. Illamåendet är på besök igen jag hoppas i alla fall det ska gå bra att komma igång på jobbet igen!

Hur mår ni?


Tillbaka till verkligheten

Snart är det dax att återgå till vardagen. Känns sådär faktiskt. Nu när man är trött och rädd om magen så vill man mest bara mysa omkring. Kan tänka mig i alla fall en vecka till med ledighet ;) annars rullar allt på. Jag mår bättre nu inte lika illamående och kan äta det mesta i alla fall. Och visst kan man bli orolig av det - varför försvinner symptom bara sådär... Men så länge det känns bra så kan det inte vara någon fara. Hade två dagar med känningar av mensvärk osv men känns bättre. Kanske var det någon form av växtvärk de dagarna som satt i. Nu känner man lite känningar till och från som innan. På måndag är det dax att berätta för chefen och också dax för inskrivning på MVC :) ska bli kul. Hoppas det ser bra ut i alla fall.

Ha en skön dag i solen!


Mår bra!

Vi mår bra! Är trött och mår illa av det mesta än men vad gör det! Det mest förvirrande är hur vi ska räkna.. Vissa tycker inte vi ska räkna från vul eftersom de kan mäta fel men jag vet inte! Hur räknar ni? Någonstans mellan v 8-9 nu iaf! Känns bra. Min familj vet om det ingen annan än känns också bra som vår lilla hemlis :) det är riktigt skönt med semester med! Precis lägligt! Hoppas ni mår bra alla!


RSS 2.0