Hjärta

Idag vid elva tiden va jag gött nervös.. Men det gick bra när jag fick komma in fort och träffa läkaren vi gjort utredning hos. Prata lite, hoppa upp i gyn stolen SÅ rädd! Men det gick snabbt över när jag fick se ett underbart litet hjärta slå i min mage. Vilken lycka! Det ÄR sant! Räknat ca 5 dagar fel så idag ska vi räkna 6+0 istället för 6+5.. Eftersom jag va där på sjukan fick jag ingen bild på det hela men det gör inget. Vi har fått det vi ville.

Kan det bli bättre än såhär <3

Imorgon

Det är tänkt att vi ska åka till mamma o pappa imorgon för att berätta innan mannen sticker i helgen och jag går på semester. Det känns bra. Då vet de varför jag mår som jag gör. Jag hade velat ha med en bild på smulan men vi får väl rita något, om vi nu inte får komma dit i veckan såklart då kan vi ju åka dit på torsdag i stället! Samtidigt som jag så gärna vill se ett litet hjärta ticka så är jag så rädd att inget ska synas på VUL men jag hoppas allt ser bra ut och att smulan mår bra där inne! Jag är idag 6+4 så något borde de se. Sedan vet man inte om man flyttas heller! Kan va skönt att veta i så fall. Har vi ingen bild med oss får vi se hur vi ska lägga upp det hela känns ju som att planera ett helt frieri :D


Illamående...

Har haft det varje dag nu. Jobbigt för jag vill inte äta frukost o kvällsmat - middag går bra. Men så fort man tänker på mat mår man ännu mer illa... Tacka vet jag mina sea band!! De hjälper lite i alla fall. Snart är det måndag och jag ska ringa till GBG o höra lite om ultraljud. Hoppas vi får komma till gyn närmaste veckorna i alla fall.
Vi har fortfarande inte berättat för någon, men fortsätter illamåendet såhär så kanske det blir så att vi berättar för min familj i alla fall. Svårt för jag vill gärna att alla ska va samlade men det är vi inte förän om 3 veckor så vi får se. Ena systern får väl hänga med via skype haha ;)

Hur tidigt berätta/berättar ni?
Förslag på vad man kan äta när man bara mår illa?


Nervös!

Igår gick det jätte bra hos BM. Hon kände igen mig direkt och fråga om jag va _ och _s dotter.... Haha ibland är världen bra liten! Hon är super mysig! Fick med mig papper som jag ska ta med en vecka innan nästa besök inför prover osv. Nästa besök blir inskrivning då jag kommer vara mellan v 10 och 11 och då följer också mannen med.

Imorgon har jag gått 6 fulla veckor och går alltså snart in i v 7 :) Känns såå spännande allting. Och nervöst. Men vi har varandra och det är det bästa. Jag har någon jag känner som läser bloggen som är den enda som vet, annars tänker vi inte berätta förän efter nästa besök om en månad. Mysigt att bara vi vet det, som en liten hemlighet :) Så hoppas vi att smulan där inne mår bra och fortsätter växa.

Jag känner fortfarande molande värk till och från, illamående börjar komma och bubbel i magen.. Antar det är tarmarna som knökar lite. Så nu ska jag njuta av detta fullt ut, men ska försöka uppdatera med jämna mellanrum också!

<3




Solsken!

Solsken både inne och ute. Helt underbart. Skönt denna dag också då jag slutar lite tidigiare. Nu börjar jag bli riktigt nyfiken hur det går för er andra? Er som inte har bloggar, eller skriver så ofta.. Snart börjar alla kliniker öppna och jag antar några redan har satt igång med behandlingar och några kommer snart starta.
Skriv gärna en rad till mig så jag vet hur det går :)

Bara några timmar kvar till BM besöket. Åh jag kissar hela tiden! Nu försöker jag dricka mycket med så det har väl också sin del i det hela. Jag ser fram emot det så mycket. Samtidigt som jag är skit rädd! Rädd för att jag ska få ta ett test och att det inte visar något.... Låt oss bara måbra <3


24 timmar

Nu är det redan måndag igen! Tiden springer iväg, skönt. Imorgon är det dax för besöket hos MVC det ska bli väldigt kul! Få lite information och se om hon kan svara på alla frågor man har ;)
Tror jag imorgon eller onsdag går in i vecka 6! Bara hälften kvar tills risken minskar och vi kan börja berätta för de nära. Åh jag längtar! Låt tiden gå fort och vi få må bra alla tre <3


Ojojoj....

.... snacka om att jag är trött. HELA tiden. Jag kan somna när som helst. Galet. Annars har det varit en mycket bra dag. Lycka! Lagat massa god mat, promenerad och funderat över livet. Träffat goda vänner och hunnit med lite bebismys. Jag har även en app på telefonen som jag gillar jätte mycket. Nu har jag såklart inte den i närheten men i något i stil med "babycenter" tror jag! Man kan se vecka för vecka och läsa ett stycke varje dag om olika saker. Man får även lite må bra tips och saker man kan göra. Det har nu varit att man ska skriva en graviditetsdagbok. Mysigt. Så idag var vi på Åhlens, köpte en fin bok att skriva i så det kommer bli allt möjligt i den nedskrivet. Känslor, tankar, förvantningar och små brev till babyn. Tänk att jag ska bli mamma!


Stugan

Just nu är vi ute i stugan och njuter. Har varit varmt och soligt men nu börjar regndropparna falla.. Tråkigt men ändå mysigt. Förut låg jag i hängmattan med systersonen och läste och bara gosa. Det får mig att längta såå mycket tills jag kan göra det med mitt egna barn. Mår ju bra än så länge, idag har jag haft lite molande värk speciellt om jag reser mig upp? Ömma bröstvårtor men jag kan ha vad symptom som helst så länge smulan stannar sär inne :) Hoppas ni också njuter denna helg!


Mår bra!

Jag mår riktigt bra idag! Känner mig på topp, fast jag är väldigt trött! Men nu är det helg och jag ska snart gå hem. Bara njuta i helgen och se fram emot besöket hos MVC på tisdag. Jag känner mig lite lugnare nu, vi ska ju bli en familj på 3 nu istället för bara 2! Tänka sig. Familjen. Vilken känsla!


Mys!

Riktigt mys idag. Jag sov när jag kom hem idag.. Jätte trött. Sedan hade mannen lagat mat och vi gick en promenad jätte mysigt! Vi börjar få in det lite nu att vi faktiskt ska ha barn <3 äntligen. Efter över två års väntan. Jag är klart rädd än men jag ska njuta för fullt nu och längtar till semestern så jag bara kan få va ännu mer och hitta på saker som får tiden att gå lite fortare. Det är enda nackdelen nu, man tänker för mycket så tiden bara går sakta... 7 veckor till v 12. Men allt får ta den tid det tar, bara lilla bönan stannar <3

På tisdag ska jag till MVC och träffa barnmorskan. Spännande, så får vi se vad hon har att säga :) Antar det blir mest prat om vad som händer och vad man ska tänka på, skönt ocksp att ha ett datum att se fram emot. Mannen kan tyvärr inte följa med men hon tyckte det var okej bara han följer med nästa gång!


Tacksamt

Jag är så glad! MVC har inte ringt upp mig än, självklart missa jag samtalet imorse och de har inte haft tid att ringa än verkar det som så vi får se om det blir idag eller imorgon, det är ju inte direkt bråttom men skönt att ha en tid att se fram emot. Just nu är man tacksam för varenda liten minut då vi faktiskt är gravida, och visst är man rädd när man går på toaletten att det ska vara något i trosan eller på pappret. Idag har jag inte så värst jätte ont men lite sådär molande värk till och från. Jag hoppas att det är ett bra tecken att livmodern börjar vidga sig.
 
Jag tror på oss denna gång <3
 
Men hur går det för er andra där ute i karusellen? närmar sig ivf för många av er nu.. även mig om detta nu skulle vara falskt alarm. Jag hoppas vi alla får en bebis 2013!
 
 

Rädd

Jag köpte ju två test igår så jag tänkte va fasen jag tar det andra nu på morgonen. Visa samma. 3+. och jag räknar ut att jag bör vara i vecka 5. Såklart är vi överlyckliga! Men en sida av oss vet inte vad vi ska våga tro eller hoppas på. Av det som hände sist, så är vi rädda. Speciellt också över att man känner den där mensvärken hela tiden. Nu kommer den tänker man bara hela tiden... Jag bara skakar just nu. Men jag hoppas det kommer gå bra för oss och att knodden växer hos oss.
 
Men idag tänkte jag ringa MVC och höra lite hur vi ska gåtill väga nu, när dom har stängt i göteborg med. Vill ju gärna kunna få åka in nästa vecka eller veckan efter och se om vi kan se ett litet hjärta <3
 
Denna gången har vi valt att inte berätta för någon. Inte ens mamma vet. Nu är ni ju några st här på sidan som vet vem jag är och någon känner mig så vänligen respektera att vi valt ha det såhär så länge, tills vi är säkra in i tiden denna gång. Jisses, tiden kommer gå sakta, eller hur? Tills den där magiska veckan kommer så man får berätta för alla nära och kära... och hoppas inget mer händer... Jag är LYCKLIG!
 
<3
 
 
 

Gravid?

Nytagen bild. Nytaget test. Mensen är 2 dagar sen. Känner molande värk som förra gången. Mår lite illa, ofta av smak och lukt. Vad tror ni? Kan det stämma trots att jag har som mensvärk innan mens och att testet är taget vid denna tiden på dagen? Jag har ett till som jag kan göra imorgon bitti... Det är mer än välkommet med så här fina mirakel i alla fall hos oss!!! <3



Mensen?

Jag skulle fått mensen i måndags men inte har den dykt upp än. Kanske för att jag tänker på det, kanske för att jag tänker att den faktiskt kanske inte kommer för att vi lyckades, eller faktiskt att det är sant att vi gjorde. Det allra underbaraste skulle ju självklart vara ett mirakel. Annars tycker jag det är mest jobbigt att bara gå omkring och vänta på att den ska komma och att för varje dag som den dröjer - ju längre tid tar det för de andra 23 väntande dagar att komma då sprutorna sätter igång igen.
Jag vågar inte ta något test än. Jag väntar i alla fall veckan ut...


Valet och kvalet

Jag känner mig lite nere ibland när man läser om er som genomgått ivf och nu lyckats. Det är såå roligt att läsa om er lycka, men ändå blir man nere på något sätt. Det finns ett par stycken kvar av oss som inte lyckas än men som är på väg, er läser jag mer av än andra kanske.. Det blir väl så automatiskt, man har inte så mycket att säga till om utan läser mer gärna om personer i samma sits.
Imorgon är det BIM. Fast jag tror det bara blir BM för jag har haft lite ont i magen idag så vi får se. då är det bara 23 dagar kvar till start med sprutorna :) Finns alltid något positivt i det hela.
Semesterveckan närmar sig sitt slut och idag åker vi hem igen. Tillbaka till verkligheten, men bara 3 veckor kvar sedan är det semester igen ett par veckor, skönt. Hoppas det går bra för er där ute!


Bebismys

Idag här på minisemestern har jag hälsat på en gammal god vän till min man, som numera är min goda vän med. Vi hade mys hemma med fika och barnbus! Hennes minsta är bara 3 månader och stora 2 år snart. Helgoa. Man längtar bara ännu mer såklart. Det är massa mys på hög nivå! Vi ses nog imorgon med....och lördag..... Det ger en inte bara en längtan utan inspiration och motivation till att klara det man faktiskt går igenom. Min kropp bara lättades efter att vi tagit ett liten prat om allt möjligt. Jag är inte längre nervös, jag är förväntansfull av hela processen med allt som innefattar att både bli gravid och tiden efter. Nu känner jag att jag kan ta dagarna som de kommer tills det är dax för oss, oavsett om det blir av en spontangraviditet eller med hjälp. Shit vi är faktiskt nära nu. Jag längtar. Mer än någonsin och jag vet att mannen gör det samma.

<3


RSS 2.0