Jag är trött...

En trött period till. Efter helgens äventyr va jag helt slut i måndags och sedan varit jääätte trött från eftermiddagen till ja kvällen eller morgonen egentligen.. ;) Men jag hoppas det snart lägger sig. Annars mår jag bra jag känner inte direkt av någonting faktiskt utom lite cravings då. Magen är spänd nedtill och hoppas den växer lite till nu innan vi ska på RUL också!

På måndag ska vi till NÄL på info. Ska bli spännande! Jag fick även tips från kollega igår här att åka till NÄL så ja det blir det nog! Känns som ett bra val! Finns ju tid att fundera än såklart. Det är en bit kvar till ca 18 mars som vi fårr som datum hittills!

Nu längtar jag tills det närmar sig barnvagnsköp, sängköp, bäddning och tvättning av små fina kläder <3


MAM

Idag kom nappen från MAM :) en orginal 0-6 mån. Gilla MAM på facebook och få en hemskickad du med!


Hej lilla du!

Här har vi mini :) lite pill på näsan o härjar runt. Jag har suttit och läst idag om förlossning på NÄL. Jag är nyfiken på dem. Skövde känns nja... Kul att besöka båda och jämföra men ni vet ju ett av kraven jag har - bad. Min BM sa att det finns på båda ställen men i Skövde används de sällan det är väl brist på hur man egentligen "gör".. Så därav blir NÄL genast mer intressant! Vi får se!


KUB/NUPP

Igår va den stora dagen. Shit va vi va nervösa.. Men gud så bra det gick! Vi hade det bästa resultatet man kunde få och undersökningen tog vääääldigt lång tid ca 40 minuter för godingen där inne ville inte va still för fem öre :) Men det gick ju till slut i alla fall! Fint litet hjärta, små händer som viftar och ben som sparkar. Jag är så lycklig.
Hon mätte oss till 13+2 igår så då hade alltså jag helt rätt från början och inte BM ;) BF är 18 mars men vi får se på RUL i okt vad som sägs då.
 
Vi va inne en sväng på babyproffsen när vi ändå åkte förbi. Och jag hade lovat att om allt såg bra ut skulle jag köpa ett bebisplagg... Så ja det gjorde jag på H&M och på babyproffsen hitta vi självklart en ännu snyggare vagn än den vi bestämt oss för.. Bara att den kostar 12 lax så vad ska man göra, visst är det en investering och kul att ha en vagn som bara finns i ca 300 ex. Och helt underbart snygg. Vi har ju bidrag till vagn oså men ja vi får se!
Kommer bli helgens beslut eftersom det endast fanns 1 kvar!! Trist bara med garantin eftersom den kommer gälla från och med nu....
 
Hoppas ni andra har det toppen !!!
 
 

Gratis är fint :)

Baby to be från apoteket, apoteksgruppen :) finfint!


v14

Tiden bara springer iväg. Enl BM är det v 14 idag. Spännande.. Nu är de första veckorna över. Enl min räkning är ju v 14 på tisdag men den räkningen får jag inte räkna efter längre så HEJ v 14 :) Nästa vecka ska vi på KUB test, spännande. Men egentligen helt onödigt då det verkligen inte spelar någon roll det är ju inte så att man vill ta bort vårt mirakel om det skulle visa något. Men skönt ändå att få en koll. Sedan har vi RUL lite längre fram, om en månad ca. Det blir kul. Annars går allt bra, jag ser mer o mer gravid ut nu! Så snart går det inte dölja mer ;)

Hur går det för er andra? Länge sedan man hörde något från er nu! Ja just det länge sen jag skrev också men... Jag ska bättra mig. Får bli en bild snart med. Kanske nästa vecka ;)

RSS 2.0