Mår bra!

Vi mår bra! Är trött och mår illa av det mesta än men vad gör det! Det mest förvirrande är hur vi ska räkna.. Vissa tycker inte vi ska räkna från vul eftersom de kan mäta fel men jag vet inte! Hur räknar ni? Någonstans mellan v 8-9 nu iaf! Känns bra. Min familj vet om det ingen annan än känns också bra som vår lilla hemlis :) det är riktigt skönt med semester med! Precis lägligt! Hoppas ni mår bra alla!


Kommentarer
Postat av: E.

Vi räknade i början från befruktningsdatumet (även om vul visade några dagar senare) fram tills vi gjorde rul som flyttade fram BF ett par dagar. Barnmorskan räknar strikt efter rul, och det står det som BF-datum på moderskapsintyget till FK också, så nu räknar vi också efter det, trots att man vet exakt tid för befruktning, lite tokigt ändå.. ;)

2012-08-03 @ 09:24:37
URL: http://vivillblitre.blogspot.com
Postat av: Annie

Vi kommer nog att fortsätta räkna från SMFS även om de säger något annat på VUL på onsdag. Egentligen tror vi ju att BF är snarare 8/3 än 5/3 eftersom vi inseminerade den 15:e juni, vilket var CD 19. Men, vi väntar med att korrigera dagen till efter RUL. :)

2012-08-03 @ 19:39:16
URL: http://bebis2012.wordpress.com/
Postat av: Anna

Spelar ingen roll vilken ni går efter för de är Rul som dom räknar efter sedan. så ta de datumet som käns bäst ;) <3

2012-08-04 @ 10:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0