Blickar..

Just nu är det något som vill spöka hos mig. Överallt. Vart jag än går så finns det där. Fina stora eller små gravida magar. Någon som skriver ut i bloggar och på facebook att de är gravida. Alla har kort på sina små fina barn eller ultraljudsbilder. Alla planerar. Barnvagnar i alla annonser, jag vill också köpa barnvagn. Alla gör små fina barnrum och tapetserar om. Och handlar massa fina kläder. Jag vill också köpa små bebiskläder och tvätta och vika in i garderoben i väntan på att han eller hon ska komma. Jag vill också vila min hand på magen där det vilar ett mirakel, inte på en lönnfet mage som bara väntar på att bli tjockis. Vad gör man när man är i depp perioden? Har ni några knep? Jag bara längtar och känner att "tänk om"... Tänk om vi inte lyckas. Tänk om alla andra bara lyckas men aldrig vi? Så får det bara inte bli. Det vore det värsta. Jag vill börja nu och se hur det går.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Sv: Det hade känts bättre om jag visste att mensen och ägglossningen funka som det skulle.. Men eftersom det inte gör det just nu känns de mer jobbigt än bra.. Hur länge har ni försökt?

2012-03-29 @ 18:10:59
URL: http://onskanomattbligravid.blogg.se/
Postat av: tina

Jag känner exakt samma som du!! O har samma tankar.. Livrädd för att inte lyckas.. När börjar ni med ivf? Vi ska till läkaren på måndag o få våra provresultat. Jag är sjukt nervös!! Kram till dig!

2012-03-30 @ 11:32:03
URL: http://karrakaramell.blogg.se/
Postat av: Anonym

ge upp kommer jag aldrig göra :D det går bara upp och ner hela tiden. Nu är jag lite nere men snart är man uppe igen hoppas jag :D har ni gjort utredning och så? har ni ngt fel eller vill det sig bara inte? du behöver absolut inte svara på mina frågor..

2012-03-30 @ 16:13:49
URL: http://onskanomattbligravid.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nu har jag läst! :D hoppas allt går bra för er. =) KRAM!

2012-03-31 @ 10:12:53
URL: http://onskanomattbligravid.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack! =) Så jobbigt när man inte vet vad kroppen håller på med.. Men ska ta ett gravtest till i veckan om det fortsätter. Vart väldigt stressad i det sista så kanske är det med.. Men man hoppas ändå lite.. Hur länge tog det för er från att ni fick remiss tills ni får börja med ivf? =)

2012-03-31 @ 20:24:45
URL: http://onskanomattbligravid.blogg.se/
Postat av: J

Ni kommer lyckas. Och det ska vi med!



HEJA OSS.

<3

2012-04-01 @ 23:15:31
URL: http://yousofines.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0